潼南论坛

搜索
猜你喜欢
楼主: 舞林天骄

清秋丝雨 和她的《化蝶》

诗.....
词 还可以....
丝雨才尽匆作答,沧海桑田本无花![s:22]  [s:22]  [s:22]  [s:22]
天骄辟论广场笑,不管红尘你我他!  [s:19]  [s:19]  [s:19]  [s:19]
一个男人 喜欢文学喜欢音乐...
这种男人不多,,,,,,,,,
还好群里看到一个 [s:11]  [s:11]  [s:11]  [s:11]
[s:19]  [s:19]  [s:19] 清秋,你好历害,害得我都接不上老, [s:11]  [s:11]  [s:11]  [s:11]
呵呵,出个对联来对哈,,楼下的,请注意[s:11]  [s:11]  [s:11]
童子打桐子,恫子落童子乐
天骄,你把我脑袋憋坏了找你医好哈![s:11]  [s:11]  [s:11]  [s:11]
这个"孺子扶儒子,儒子笑孺子孝"有点牵强哈![s:26]  [s:26]  [s:26]  [s:26]
或者"小丫赶小鸭,小鸭叫小丫焦"? [s:26]  [s:26]  [s:26]  [s:26]
不想了哦,你告诉我下联好了!要不我真进了医院,找你扯皮哈! [s:11]  [s:11]  [s:11]  [s:11]
再来一个 [s:11]
"大禹治大雨,大雨消大禹笑"
呵呵,这个是"漫步者"想出来的哦! [s:11]  [s:11]  [s:11]
天骄,这个游戏很有趣,再来几个! [s:11]  [s:11]  [s:11]  [s:11]
我对就是百鹤啄百合,百合哭百鹤酷,,对起来还没你的工整,看你不出啊,高,一下就想到这么多,清秋好历害,嘿嘿,不要以为就难不到你,,,,,,,,